المقادير :
4 رغيف خبز التورتيلا
2 فص ثوم مهروس
2 حبه فلفل احمر حار
2 معلقه كبيره زيت عباد الشمس
1 علبةزبادى
1 رشه فلفل اسود
1 قطعة صدور دجاج مخليه مقطعه ومشويه
1 رشه بودرة الثوم
1 كوب خس مقطع رفيع
1 رشه ملح
1 رشه كمون
1 كوب جبن موزاريلا
1 كوب جبن شيدر
طريقة التحضير:
قومى بقلى البصل فى الزيت وضعى عليه رشة ملح ثم اضيفى الثوم وقلبى جيدا.
في وعاء نضع قطع الدجاج والفلفل الحار والزبادي والبصل والجبن الشيدر والجبن الموتزريلا والفلفل الأسود.
نفرد كل رغيف ونوزع ربع كمية الخس وربع كمية خليط الدجاج ونلف البوريتو بطريقة الساندوتش العادية.
نكرر نفس الخطوات مع بقية الخبز. ندهن سطح المشواة بمعلقة زيت نباتي ونشوي البوريتو على كل سطح حوالي دقيقتين ثم يقدم بالهنا والشفا.
إرسال تعليق
شكرا على حضوركم وتواصلكم معنا ... مع فائق التقدير والاحترام